tag:blogger.com,1999:blog-6104144214712266349.post1066714972061361847..comments2018-05-16T14:15:09.208+02:00Comments on Bijou - Bisou: Leftovers, czyli co zrobić z resztkami.Bisouhttp://www.blogger.com/profile/08733733651891146529noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6104144214712266349.post-21264528721216751982013-05-29T09:11:32.380+02:002013-05-29T09:11:32.380+02:00Pamiętam ten przepis Nigelli - zdaje się, że moczy...Pamiętam ten przepis Nigelli - zdaje się, że moczyła go w jajku z mlekiem, a potem posypywała serem z cebulką i zapiekała w piekarniku :-) Takie pain perdu, tylko w formie zapiekanki.<br /><br />Makaronu lepiej nie mrozić, robi się rozciapciany :-) Lepiej chyba zrobić sałatkę. Ja gotuję ok. 100 g suchego na osobę i to chyba jest dość optymalna ilość :-)Olga Cecyliahttps://www.blogger.com/profile/16664463458231001936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6104144214712266349.post-68388852720269323552013-05-28T18:02:55.552+02:002013-05-28T18:02:55.552+02:00GOTUJ MIGOTUJ MIAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05181192926548214204noreply@blogger.com